You're getting nowhere.

2kommentarer

Hej, typ. Jag vet inte vad jag ska skriva om idag. Jag skulle kunan skriva om att jag läst nog det bästa kapitlet någonsin min favorit manga eller att jag är glad för att det äntligen är vår på riktigt och man kan gå utan jacka. Jag skulle kunna berätta att några killar lade mina skor på lamporna högst upp i taket också och att de fick ett litet jack när jag fick ner dem, men inget av det känns inte särskilt viktigt egentligen. Så vad ska jag skriva om då i stället? Jag vet inte. Det mest intressanta som händer mig nu för tiden är att jag har fullt upp inför skolavslutningen och har nationella i matte imorgon. Ett prov jag inte är säker på om jag kommer överleva. Jag antar att jag borde plugga inför det eller i alla fall öva inför skolavslutningen men jag tror jag i stället ska låta mig ägna lite tid åt sådant som jag inte hunnit med på länge. Det är ju inte ens säkert att jag överlever efter imorgon så kanske lika bra att göra det nu. Ja så får det nog bli.
 

2 kommentarer

lemon

06 May 2013 21:41

Åh jag måste fråga. Vilken är din favorit manga? :)

Svar: Dengeki Daisy är helt klart favoriten för min del. Jag kan inte annat än misstänka att du också läser manga så min självfalliga fråga är ju såklart vilken är din favorit manga? :)
Erica

Anonym

06 May 2013 23:21

Dengeki Daisy är super! Men annars måste jag säga att jag har rätt svårt att bestämma mig för en favorit... Läser hela tiden så många olika och nya som är bra. Men Skip Beat älskar jag, och även mangor som Naruto och Death note. Fast romantiska mangor är nog de flesta favoriterna ^^

Svar: Death Note ligger också varmt till hjärtat även för mig. Dock orkade jag inte läsa klart efter min favorit dog. Naruto har jag faktiskt inte läst så mycket av och inte heller Skip Beat. Men en annan manga som jag älskar är Ouran HighSchool Host Club. Den är lite för underbar för att vara sann.
Erica

Kommentera

Publiceras ej